Tiziana Terenzi Kirke Extrait de Parfum (unisex)

18 000 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
16
out of stock

Tiziana Terenzi Kirke - Nje shperthi  aromatik

Tiziana Terenzi Kirke një tjetër fragrancë e veçantë, unisex. Extrait de Parfum Kirke është hedhur në treg në vitin 2015 dhe parfumieri pas kësaj fragrance është Paolo Terenzi.

Parfumi Tiziana Terenzi Kirke hapet me notat frutore të frutave të pasionit, mjedrës, pjeshkës, dardhës, ribesit dhe rërës. Në zemër të parfumit mbizotërojnë të vetme notat e zambakut të luginës. 

Në mbyllje do ndihen fuqishëm akordet drusore të sandalit, patchoulit, miskut dhe vaniljes.

Tiziana Terenzi Kirke ju garanton cilësi, aromë unike dhe intensitet të lartë.

Let the compliments flow!

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Tiziana Terenzi Kirke...

18 000 Lekë