Tiziana Terenzi Kirke Extrait de Parfum (unisex)

ALL18,000
Vëllimi
  • 100 ml
Quantity
9

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Tiziana Terenzi Kirke një tjetër fragrancë e veçantë, unisex. Extrait de Parfum Kirke është hedhur në treg në vitin 2015 dhe parfumieri pas kësaj fragrance është Paolo Terenzi.

Parfumi hapet me notat frutore të frutave të pasionit, mjedrës, pjeshkës, dardhës, ribesit dhe rërës. Në zemër të parfumit mbizotërojnë të vetme notat e zambakut të luginës. 

Në mbyllje do ndihen fuqishëm akordet drusore të sandalit, patchoulit, miskut dhe vaniljes.

Tiziana Terenzi Kirke ju garanton cilësi, aromë unike dhe intensitet të lartë.

Specific References

Tiziana Terenzi Kirke...

ALL18,000