• Në ofertë!
  • -1 000 Lekë
  • Ruaj 1 000 Lekë

Montale -Sweet Vanilla EDP (W)

12 000 Lekë
13 000 Lekë

Eau de Parfum Sweet Vanilla, një fragrancë për të gjithë ata që dashurojnë parfumet e thjeshtë dhe interesant. Ëmbëlsia e vaniljes balancohet në mënyrë perfekte nga notat pikante, për ta bërë edhe më shumë misterioz këtë parfum.

E krijuar në vitin 2015 nga parfumieri Pierre Montale, fragranca përbëhet nga kombinimi i akordeve të vaniljes, kajsisë dhe myshkut të bardhë.
Ky kombinim i trefishtë krijon një përvojë unike dhe të ekuilibruar për të gjitha shqisat tuaja.

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Montale -Sweet Vanilla EDP (W)

13 000 Lekë 12 000 Lekë