• On sale!
  • -ALL1,000
  • Save ALL1,000

Montale -Sweet Vanilla EDP (W)

ALL12,000
ALL13,000
Vëllimi
  • 100 ml
Quantity
2

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Eau de Parfum Sweet Vanilla, një fragrancë për të gjithë ata që dashurojnë parfumet e thjeshtë dhe interesant. Ëmbëlsia e vaniljes balancohet në mënyrë perfekte nga notat pikante, për ta bërë edhe më shumë misterioz këtë parfum.

E krijuar në vitin 2015 nga parfumieri Pierre Montale, fragranca përbëhet nga kombinimi i akordeve të vaniljes, kajsisë dhe myshkut të bardhë.
Ky kombinim i trefishtë krijon një përvojë unike dhe të ekuilibruar për të gjitha shqisat tuaja.

Specific References

You might also like

Montale -Sweet Vanilla EDP (W)

ALL13,000 ALL12,000