List of products by brand Montale

Pierre Montale , pas shumë vitesh eksperiencë në botën e parfumeve, themelon në vitin 2005 Brandin e vet të parfumeve. Parfumet Montale karakterizohen nga kultura Orientale dhe Arabe e parfumeve.

Historia e Parfumeve Montale

Montale Parfumes është një markë parfumesh luksoze me bazë në Paris, e themeluar nga Pierre Montale në vitin 2003. Pierre Montale është një parfumer francez që ka pasion krijimin e aromave të frymëzuara nga Gadishulli Arabik. Në ditët e para, Montale Parfumes njihej si "Pierre Montale Paris". Megjithatë, më vonë u riemërua në Montale Parfumes për të pasqyruar më mirë ndikimin e markës në Lindjen e Mesme.

Parfumet  janë formuluar duke përdorur përbërës natyralë me burim nga Lindja e Mesme, si dru agar, qelibar dhe trëndafila. Shishet metalike të markës, të dizajnuara nga vetë Pierre Montale, janë frymëzuar nga tregimet e Netëve Arabe dhe kanë modele dhe ngjyra të ndërlikuara.

Parfumet më të shitura të Montale Parfumes

Arabians Tonka: Parfumi Arabians Tonka është një aromë unisex e frymëzuar nga mbremjet e Lindjen së Mesme. Është një përzierje e notave pikante dhe të ëmbla, Arabians Tonka është perfekte për ata që duan aromat e ngrohta dhe ekzotike.

Black Aoud: Black Aoud është një aromë që do t'ju bëjë të ndiheni si mbretër. Është një kombinim i trëndafilit, udit dhe myshkut, duke krijuar një aromë të pasur dhe drusore. Ky parfum është i përsosur për raste të veçanta dhe mbrëmje jashtë.

Starry Nights: Starry Nights është një aromë unisex që është e përkryer për ata që duan aromat e ëmbla. Është një përzierje e notave drusore dhe luleve. Starry Nights është perfekte për t'u hedhur gjatë ditës dhe është perfekte për çdo stinë.

FAQ

Cili është frymëzimi pas Parfumeve Montale?

Montale Parfumes është frymëzuar nga rajoni i Lindjes së Mesme, veçanërisht nga Gadishulli Arabik. Themeluesi i markës, Pierre Montale, ka një pasion për krijimin e aromave që kapin thelbin e Lindjes së Mesme.

A janë parfumet Montale unisex?

Po, shumica e aromave janë unisex. Marka ofron një sërë aromash të përshtatshme për burra dhe gra.

Çfarë i bën parfumet Montale unike?

Veçantia e Montale Parfumes qëndron në përdorimin e përbërësve natyralë me burim nga Lindja e Mesme. Parfumet e markës janë një përzierje e aromave tradicionale arabe dhe teknikave moderne të parfumerisë perëndimore.

A ja vlejnë çmimin?

Parfumet Montale janë aroma luksoze që ia vlejnë çmimin për ata që vlerësojnë parfumet e nivelit të lartë. Aromat e markës janë të qëndrueshme dhe kanë një aromë unike që dallon nga markat e tjera të parfumeve.

Cili parfum Montale është më i mirë për dimër?

Arabians Tonka është parfumi i përsosur Montale për stinen e dimrit. Aroma e tij e pasur dhe intense është e përkryer për mot të ftohtë dhe do t'ju mbajë ngrohtë dhe komod gjatë gjithë ditës.