Bvlgari Goldea The Roman Night EDP (W)

9 900 Lekë
Vëllimi
  • 75 ml
Sasia
0
out of stock

Bvlgari Goldea The Roman Night

Bvlgari Goldea The Roman Night është duke shkruar një kapitull të ri: një Chypre Floral Musky. Një aromë me një nënshkrim më bashkëkohor për gratë që e konsiderojnë karakterin e tyre të guximshëm tërheqës dhe intrigues. Aroma evokon qytetin e përjetshëm dhe energjinë e tij të zhurmshme ngulitur në netët e tij. Ajo mishëron perëndeshën e re të natës, një grua spontane dhe instiktive që qëndron pranë zgjedhjeve të saj.

Bvlgari
783320479151

Referencat specifike

Bvlgari Goldea The Roman...

9 900 Lekë