Acqua Di Parma Peonia Nobile EDP (W)

11 900 Lekë

Acqua Di Parma Peonia Nobile: Një simfoni magjepsëse e elegancës lulesh

Lulëzime të lezetshme bozhure:

Përjetoni përqafimin e butë të bozhureve të sapoprera në lulëzim, pasi aroma jonë kap thelbin e tyre delikat me saktësi të jashtëzakonshme.

Trëndafili turk i ndërthurur: Perjetoni joshjen pasionante të trëndafilave turq, petalet e tyre prej kadifeje që ndërthuren me notat e bozhures për të krijuar një simfoni lulesh të parezistueshme.

Thekse lozonjare të mjedrës:

Kënaquni me notat lozonjare dhe të gjalla të mjedrave të pjekura nga dielli, duke i dhënë një kthesë frutash përbërjes dhe duke shtuar një prekje energjie rinore.

Esenca magjepsëse e geraniumit: Zbuloni joshjen magjepsëse të barbarozës, pasi karakteri i tij bimor dhe pak tokësor harmonizohet bukur me buqetën me lule, duke rritur thellësinë dhe kompleksitetin e saj.

Infuzion delikat i paçulit: Përjetoni joshjen delikate dhe misterioze të paçulit, pasi i shton një nuancë tokësore dhe sofistikimit sensual aromës, duke krijuar një ekuilibër tërheqës.

Intriga me piper i zi pikant:

Zbuloni shtresat e fshehura të intrigës me një nuancë piper të zi, pasi notat e tij aromatike të mprehta dhe pikante i japin një dimension të mprehtë dhe tërheqës përbërjes së përgjithshme.

Përqafimi i zgjatur i myshkut: Mbulojeni veten me një përqafim të ngrohtë dhe tërheqës ndërsa shfaqen notat e buta dhe ngushëlluese të myshkut, duke lënë një gjurmë delikate dhe tërheqëse që zgjat gjatë gjithë ditës.

Lulëzon delikate Freesia:

Shijoni praninë delikate dhe eterike të freezisë, duke theksuar akordin e lules me thelbin e saj të lehtë dhe të ajrosur, duke ngjallur një ndjenjë të bukurisë së pastër.

Nëntonet dehëse të qelibarit: Zhytuni në përqafimin dehës të qelibarit, pasi notat e tij të pasura dhe ekzotike krijojnë një bazë të ngrohtë dhe sensuale, duke i shtuar një prekje luksi kësaj arome hyjnore.

Acqua Di Parma Peonia Nobile ngjall një simfoni të papërmbajtshme që kremton bukurinë e përjetshme të bozhureve të lulëzuara. Zhyt veten në elegancën e saj magjepsëse me lule dhe lëreni të magjepsë shqisat tuaja me çdo spërkatje.

Referencat specifike

Acqua Di Parma Peonia...

11 900 Lekë