• -20%
  • Save 20%

Dolce & Gabbana Pour Homme EDT (M)

ALL9,440
ALL11,800
Vëllimi
  • 75 ml
  • 200 ml
Quantity
1

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Kudo që të jeni, lini pas një gjurmë elegante dhe stili perfekt, tipike për mashkullin Italian. EDT Dolce & Gabbana Pour Homme në mënyrë të besueshme kujdeset për të. Disa pika të këtij parfumi aromatik fougère janë të mjaftueshme për t'ju dhënë vëmëndjen e duhur.

Parfum aromatik fougère i cili mishëron forcën dhe delikatesën e mashkullit. Parfum klasik mashkullor nga Dolce & Gabbana.

Let the compliments flow!

Specific References

Dolce & Gabbana Pour Homme...

ALL11,800 ALL9,440