Montale Black Aoud EDP (unisex)

13 000 Lekë

Black Aoud, fragrancë mashkullore, me nota drusore-floreale. Parfumi i krijuar nga Pierre Montale është hedhur në treg në vitin 2006.

Fragrancë e pasur, ku kombinohen shumë elemente të veçantë, e ngrohtë, ideale për muajtë e ftohtë.

Parfumi është ndërtuar falë kombinimit të notat drusore të Agarwood, trëndafilit, patchoulit, mandarinës, labanos dhe myshkut. 

Një fragrancë e veçantë, që do ju shoqërojë kudo.

Let the compliments flow!

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Montale Black Aoud EDP...

13 000 Lekë