Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme EDT (M)

11 500 Lekë
Vëllimi
  • 60 ml
  • 100 ml
Sasia
3
out of stock

Fragrancë orientale e freskët, e veçantë për kontrastin e përbërësve dhe aromave që ofron. I vetmi Parfum me një sensualitet të freskët, falë ngrohtësisë së fasules Tonka.

I përshtatshëm për në mbrëmje në shoqëri të këndshme!

Referencat specifike

Yves Saint Laurent La Nuit...

11 500 Lekë