Lattafa 24 Carat Pure Gold EDP (unisex)

4 500 Lekë

Lattafa 24 Carat Pure Gold - Një udhëzues gjithëpërfshirës

Lattafa 24 Carat Pure Gold është një aromë luksoze si për meshkuj ashtu edhe për femra. Kjo aromë është krijuar për të ofruar një aromë të këndshme dhe që mban shumë në lëkurën tuaj.

Në këtë udhëzues gjithëpërfshirës, ne do të diskutojmë gjithçka që duhet të dini rreth këtij parfumi. Nga historia e markës deri te shënimet e aromës, do t'i mbulojmë të gjitha.

Historia

Lattafa është një markë e njohur parfumesh e themeluar në vitin 2014 në Dubai. Marka është e njohur për aromat e saj luksoze dhe të qëndrueshme që janë krijuar për të ofruar një aromë unike që është e përkryer për çdo rast. Lattafa ka një gamë të gjerë aromash që u shërbejnë si meshkujve ashtu edhe femrave.

Shënime aromatike

Lattafa 24 Carat Pure Gold është një aromë që është krijuar me një përzierje të drurit ekzotik, qelibarit dhe myshkut. Notat e aromës së Lattafa 24 Carat Pure Gold janë:

Shënimet kryesore:

Agarwood

Shafran

Kanellë

Shënimet e mesme:

Trëndafili

Druri i sandalit

Shënimet bazë:

Lëkurë

Temjan

Musk

Qelibar

Vanilje

Paketimi

Paketimi është elegant dhe i sofistikuar. Aroma vjen në një shishe qelqi drejtkëndëshe me detaje të arta. Kapaku i artë i shishes shton një prekje luksi në paketimin e përgjithshëm. Shishja e aromës është e paketuar në një kuti të artë dhe të zezë që pasqyron begatinë e aromës.

Pse të zgjidhni Lattafa 24 Carat Pure Gold?

Kjo aromë është perfekte si për meshkujt ashtu edhe për femrat që kërkojnë një aromë që mban shumë dhe luksoze që mund të përdoret në çdo rast. Notat ekzotike të drurit, qelibarit dhe myshkut e bëjnë atë një aromë të përsosur për këdo që dëshiron të ndikojë.

FAQ

P. A është Lattafa 24 Carat Pure Gold i përshtatshëm si për burrat ashtu edhe për gratë?

A. Po, është një aromë që është krijuar si për meshkuj ashtu edhe për femra.

P. Cilat janë notat e aromës së Lattafa 24 Carat Pure Gold?

A. Notat e aromës janë një përzierje e drurit ekzotik, qelibarit dhe myshkut.

P. Cili është çmimi i arit të pastër Lattafa 24 karat?

A. Në Shqipëri mund ta blini në fragrances.al për 4500 Lekë për 100 ml.

P. A është Lattafa 24 Carat Pure Gold një aromë e ekonomike?

A. Po, Lattafa 24 Carat Pure Gold është një parfum ekonomik që ofron një raport të shkëlqyer cilësi-çmim.

Lattafa

Referencat specifike

Lattafa 24 Carat Pure Gold...

4 500 Lekë