Nishane Ani Extrait de Parfum (unisex)

19 000 Lekë
Vëllimi
  • 50 ml
  • 100 ml
Sasia
0
out of stock

Nishane Ani Extrait de Parfum - Nje Arome speciale

Nishane Ani Extrait de Parfum , parfum per meshkuj dhe për femra, i hedhur në treg në vitin 2019 nga parfumieria Cécile Zarokian.

Nishane Ani I cilësuar nga e admiruesit e fragrancave si aroma më e mirë e vaniljes duke u bërë një aromë ikonë.

Zbuloni Nishane Ani që është po aq origjinal sa edhe ju. Varet nga ju se kur do hidhni aromën e pasur në lëkurën tuaj.

Vetëm disa sprucime dhe e gjithë bota do të bjerë në këmbët tuaja.

Nishane Ani është një parfum romantik dhe i qetë nga , i krijuar nën frymëzimin e një kënge të famshme popullore anadollake të quajtur "Sarı Gelin" (në turqisht) ose "Sari Gyalin". në armenisht.  

I vetmi kufi është në imagjinatën e njerëzve. Nishane Ani është dedikuar për të tejkaluar çdo kufi njerëzor dhe për të fuqizuar mbajtësin e saj.

Let the compliments flow!

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Nishane Ani Extrait de...

19 000 Lekë