Lattafa Wajood EDP (unisex)

5 900 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
0
out of stock

Lattafa Wajood - Një përzierje e aromave orientale dhe perëndimore

Hyrje

Lattafa Wajood është një aromë premium që vjen në një flakon interesant.

Është një parfum unisex që shkon mirë si për meshkuj ashtu edhe për femra. Lattafa Wajood është një përzierje e aromave orientale dhe perëndimore, duke e bërë atë një aromë të gjithanshme që mund të përdoret në çdo rast.

Notat e Lattafa Wajood EDP

Një aromë unike që përbëhet nga nota të ndryshme.

Notat e sipërme përbëhen nota detare dhe piper rozë të cilat i japin parfumit një aromë freskuese.

Notat e mesme përbëhen nga vetiveri dhe patchouli të cilat japin një karakter të fortë.

Notat bazë përfshijnë dru sandali dhe qelibar, të cilat i japin parfumit një aromë të ngrohtë dhe sensuale.

Parfum që mban shumë

Frangrancë e qëndrueshme që rri në lëkurë për orë të tëra. Është një parfum me cilësi të lartë, i cili siguruon që aroma e tij të zgjasë për një kohë të gjatë.

Me parfumin Lattafa Wajood, mund të jeni të sigurt se do të mbani erë të mirë gjatë gjithë ditës.

Aromë e gjithanshme

Lattafa Wajood , një aromë e gjithanshme që mund të hidhet në çdo rast, si për evente të rastësishme ashtu edhe për ato zyrtare.

Qoftë nëse jeni duke shkuar në një festë apo një takim pune, parfumi Lattafa Wajood do t'ju bëjë të mbani erë të mirë për një kohë të gjatë.

Parfum ekonomik

Është një aromë e cila ka një raport cilësi-çmim fantastik. Është një parfum me cilësi të lartë që ka një çmim të arsyeshëm, duke e bërë atë të aksesueshëm për të gjithë.

 

Konkluzioni

Lattafa Wajood është një aromë unike e përshtatshme për meshkujt  dhe femrat me një aromë të qëndrueshme që qëndron në lëkurë për orë të tëra.

Duke kombinuar cilesinë me çmimin nuk ju ngelet gjë tjetër veçse ta porosisni në fragrances.al

Lattafa

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Lattafa Wajood EDP (unisex)

5 900 Lekë