Lattafa Oudain EDP (unisex)

4 900 Lekë

Lattafa Oudain - Një udhëtim aromatik nëpër kohë

Historia e pasur e Lattafa Oudain

Zbuloni origjinën e Oudain dhe trashëgiminë e tij shekullore si një nga aromat më të kërkuara në botë.

Eksploroni rëndësinë kulturore të kësaj arome ekzotike, të dashur nga anëtarët e familjes mbretërore dhe njerëzit e thjeshtë.

Zbuloni tërheqjen e përjetshme të Oudain, një aromë që vazhdon të magjepsë  edhe sot e kësaj dite.

Arti i Parfumerisë by Lattafa Oudain

Kënaquni me artin e parfumerisë nga Lattafa Oudain, një aromë komplekse dhe e sofistikuar ndryshe nga të tjerat.

Përjetoni përzierjen e shkëlqyer të përbërësve të rrallë dhe ekzotikë që i japin Oudain aromën e saj të veçantë dhe të qëndrueshme.

Vlerësoni vëmendjen ndaj detajeve që vihet në çdo shishe, e krijuar në përsosmëri me materialet më të mira.

Personal touch

Bëni një deklaratë me Lattafa Oudain, një aromë që është po aq unike sa ju.

Zgjidhni Lattafa Oudain për një aromë sa personale aq edhe të gjithanshme, perfekte për çdo rast

Ngritni stilin tuaj me Lattafa Oudain, një aromë që do të lërë një përshtypje të qëndrueshme tek ata që ju rrethojnë.

Lattafa

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Lattafa Oudain EDP (unisex)

4 900 Lekë