Nuxe Crème Prodigieuse Boost

3 500 Lekë

Ky xhel ka permbajtje lule Jasemini,korrigjon problemet ne zonen e syrit( rrathet e zinj, fryrjen si dhe redukton rrudhat rreth syve)

Nuxe

Referencat specifike

Nuxe Crème Prodigieuse Boost

3 500 Lekë