Nuxe Crème Fraîche de Beauté

3 800 Lekë

Krem Hidratues për lëkurë të thatë dhe shumë të thatë

Vëllimi
  • 50 ml
Sasia
0

Krem hidratues dhe ushqyes për lëkurë të thatë dhe shumë të thatë. Një produkt që jo vetëm e hidraton lëkurën tuaj për 48h por edhe e mbron nga faktorët e jashtëm. Shijoje ndjesinë e një lëkure të butë e të shëndetshme.

- Hidraton për 48 orë

- Mbron pjesën e fytyrës dhe të gushës nga faktorët e jashtëm

- Për një fytyrë të lëmuar dhe të freskët

- Për lëkurë të ndjeshme

- Me aromën e këndshme të kedrit dhe luleve të portokallit

Nuxe

Referencat specifike

Nuxe Crème Fraîche de Beauté

3 800 Lekë