Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose EDP (woman)

  12 400 Lekë

  Vetëm me porosi, dorëzimi 10-20 ditë!

  Vëllimi
  • 100 ml
  Sasia
  0

  Fragrancë femërore, e krijuar ne 2019 nga parfumierët Thierry Wasser e Delphine Jelk, të cilët kanë kompozuar një buqetë me lule te ky parfum.

  Fragrancë Floreale-Drusore, për përdorim të përditshëm.

  Përbërësit:

  Notat e hapjes - Mandarini, ribesi dhe dardha.

  Notat e zemrës - Lulet e pjeshkës, trëndafili,  jasemin dhe Zambak.

  Notat e mbylljes - Dru Sandali dhe Patchouli të kombinuara me vaniljen.

  Guerlain

  Referencat specifike

  Guerlain Mon Guerlain Bloom...

  12 400 Lekë