Cartier - Carat EDP (woman)

  7 800 Lekë

  Mbyllni sytë dhe imagjinoni një kopsht plot me lule. Pikërisht ky është parfumi për femra Cartier Carat që me notat e tij me lule do të ndriçojë çdo ditë.

  Aromë lulesh e pastër dhe e freskët për gruan moderne të shekullit 21. Parfum i përshtatshëm për përdorim të përditshëm

  Cartier
  3432240502193

  Referencat specifike

  Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

  Cartier - Carat EDP (woman)

  7 800 Lekë