Bvlgari - Rose Goldea EDP (woman)

7 700 Lekë
Vëllimi
  • 50 ml
Sasia
0
out of stock

Lëreni veten t'ju rrethojë kjo aromë e cila do t'ju bëjë të ndiheni mirë gjatë gjithë ditës. Bvlgari Rose Goldea EDP për ferma është shprehja e optimizmit dhe ndjenjës së lumturisë absolute.

Aromë lulevesh dhe misku të cilat vlerësohen nga femrat me një shpirt romantik. Parfum i përshtatshëm për përdorim të përditshëm në çdo ambient.

Bvlgari
783320502118

Referencat specifike

Bvlgari - Rose Goldea EDP...

7 700 Lekë