Tom Ford - Oud Fleur EDP (unisex)

  25 000 Lekë

  Vetëm me porosi, dorëzimi 10-20 ditë nga kërkesa

  Vëllimi
  • 50 ml
  Sasia
  0

  Fragrancë unisex tepër e këndshme, që nuk të mërzitet asnjëherë. Jep një kënaqësi me aromën e vet, tejet e pëlqyer si për meshkujt dhe për femrat.

  Aroma karakterizohet nga dy përbërës të çmuar, trëndafili dhe druri oud të kombinuar në mënyrë mjeshtërore me drurin e sandalit.

  Tom Ford nuk do ju zhgënjejë kurrë!

  Tom Ford

  Referencat specifike

  Tom Ford - Oud Fleur EDP...

  25 000 Lekë