Parfums De Marly - Percival EDP (unisex)

22 500 Lekë

Niche perfume!

Vëllimi
  • 125 ml
Sasia
4
out of stock

Categoria - Niche

Percival, fragrancë unisex e karakterizuar nga një kompozim i rafinuar, i freskët dhe i fuqishëm në të njëjtën kohë. Do ju ngelet në memorje që në momentin e parë që do e ndjeni.

Fragrancë aromantike e krijuar në Tetor 2018. Parfumi ju freskon që në hapje falë kombinimit të bergamotit, mandarinës së ëmbël dhe livandos aromantike. Zemra floreale e parfumit është krijuar nga jasemini, lulet e vjollcës dhe kanellës së ngrohtë. Mbyllja e fragrancës është me nota drusore e kombinuar edhe me miskun sensual dhe ambroxan.

Referencat specifike

Parfums De Marly - Percival...

22 500 Lekë