Montale Starry Nights EDP (unisex)

13 000 Lekë

Montale Starry Nights - Një udhëtim misterioz nëpër kohë dhe hapësirë

Montale Starry Nights është një aromë që është bërë sinonim i luksit dhe sofistikimit. Është një parfum perfekt për ata që duan të bëjnë një deklaratë dhe të lënë përshtypje. Në këtë artikull, ne do t'i hedhim një vështrim më të afërt Montale Starry Nights dhe do të eksplorojmë notat e tij kryesore, notat e mesme dhe notat bazë, dhe gjithashtu do të shohim se çfarë e bën atë kaq të veçantë.

Prezantimi

Montale Starry Nights është një aromë që u prezantua në vitin 2015. Ajo u krijua nga parfumeri francez Pierre Montale, i cili njihet për dashurinë e tij ndaj përbërësve ekzotikë dhe të rrallë. Kjo aromë është frymëzuar nga netët plot yje të Lindjes së Mesme dhe është një aromë që do t'ju çojë në një udhëtim nëpër kohë dhe hapësirë.

Historia e Netëve me yje Montale

Historia e Montale Starry Nights fillon me dashurinë e Pierre Montale për Lindjen e Mesme. Ai kaloi shumë vite duke udhëtuar nëpër rajon dhe u frymëzua nga ngjyrat e gjalla, erëzat ekzotike dhe peizazhet e bukura. Ai donte të kapte thelbin e rajonit në një aromë, dhe kështu lindi Montale Starry Nights.

Montale Starry Nights: Një aromë që ju çon në një udhëtim nëpër kohë dhe hapësirë

Montale Starry Nights është një aromë misterioze dhe tërheqëse, dhe do t'ju çojë në një udhëtim nëpër kohë dhe hapësirë. Aroma hapet me notat e sipërme të mollës, bergamotit dhe limonit, të cilat i japin një aromë të freskët dhe frutash. Notat e mesme të trëndafilit, paçulit dhe jaseminit i japin aromës një aromë lulesh dhe pikante. Së fundi, notat bazë të myshkut të bardhë, notave pluhur dhe qelibarit i japin aromës një aromë të ngrohtë dhe drunore që mbetet në lëkurë.

Shënimet kryesore të Netëve me yje Montale

Notat kryesore të Netëve me Yje Montale janë molla, bergamoti dhe limoni. Këto nota i japin aromës një aromë të freskët dhe frutash që është perfekte për muajt e verës. Nota e mollës i jep aromës një aromë të ëmbël dhe me lëng, ndërsa notat e bergamotit dhe limonit i japin aromë agrume dhe freskuese.

Notat e mesme të Netëve me yje Montale

Notat e mesme të Netëve me Yje Montale janë trëndafili, paçuli dhe jasemini. Këto nota i japin aromës një aromë lulesh dhe pikante që është perfekte për muajt e vjeshtës dhe dimrit. Nota e trëndafilit i jep aromës një aromë romantike dhe femërore, ndërsa nota patchouli i jep aromë pikante dhe tokësore. Së fundi, nota e jaseminit i jep aromës një aromë të ëmbël dhe ekzotike.

Shënimet bazë të Netëve me yje Montale

Notat bazë të Montale Starry Nights janë myshku i bardhë, notat pluhur dhe qelibar. Këto nota i japin aromës një aromë të ngrohtë dhe drunore që mbetet në lëkurë. Nota e myshkut të bardhë i jep aromës një aromë të pastër dhe të freskët, ndërsa pluhuri

Montale Starry Nights: Një aromë që do t'ju bëjë të ndiheni të sigurt dhe tërheqës

Montale Starry Nights është një aromë që do t'ju bëjë të ndiheni të sigurt dhe tërheqës. Është një parfum perfekt për ata që duan të bëjnë një deklaratë dhe të lënë përshtypje. Aroma ka një cilësi misterioze që është njëkohësisht intriguese dhe magjepsëse, duke e bërë përdoruesin të ndihet sikur është në një udhëtim nëpër kohë dhe hapësirë.

Montale Starry Nights: Një aromë që do të përmirësojë humorin tuaj

Montale Starry Nights është një aromë që do të rrisë numorin tuaj. Notat e sipërme të freskëta dhe frutash të mollës, bergamotit dhe limonit janë gjallëruese dhe energjike, ndërsa notat bazë të ngrohta dhe të drunjta të myshkut të bardhë, notave pluhur dhe qelibarit janë fantastike. Kjo aromë është e përkryer për ato ditë kur keni nevojë për një nxitje shtesë të pozitivitetit.

Montale Starry Nights: Një aromë që do të lërë një përshtypje të qëndrueshme

Montale Starry Nights është një aromë që do të lërë një përshtypje të qëndrueshme. Përzierja e tij unike e notave dhe cilësia e tij misterioze e bëjnë atë një aromë që njerëzit do ta mbajnë mend shumë pasi të keni dalë nga dhoma. Kjo aromë është e përkryer për ata që duan të bëjnë një deklaratë dhe të lënë një përshtypje të qëndrueshme.

Montale Starry Nights: Një aromë që do t'ju bëjë të dalloheni

Montale Starry Nights është një aromë që do t'ju bëjë të dalloheni. Përzierja e tij unike e notave dhe cilësia e tij misterioze e bëjnë atë një aromë që është edhe intriguese dhe magjepsëse. Kjo aromë është e përkryer për ata që duan të dallohen në një turmë dhe të bëjnë një deklaratë.

Montale Starry Nights: Një aromë që do t'ju bëjë të ndiheni të sofistikuar

Montale Starry Nights është një aromë që do t'ju bëjë të ndiheni të sofistikuar dhe luksoz. Përzierja e tij ekzotike e notave dhe cilësia e tij misterioze e bëjnë atë një aromë që është perfekte për raste të veçanta dhe ngjarje zyrtare. Kjo aromë është e përkryer për ata që duan të ndihen elegante dhe të sofistikuara.

Montale Starry Nights është një aromë e përkryer për ata që duan të bëjnë një deklaratë dhe të lënë përshtypje. Përzierja e tij unike e notave dhe cilësia e tij misterioze e bëjnë atë një aromë që është edhe intriguese dhe magjepsëse. Kjo aromë do t'ju bëjë Ndihuni të sigurt, tërheqës dhe të sofistikuar duke rritur disponimin tuaj dhe duke lënë një përshtypje të qëndrueshme. Provojeni vetë dhe shikoni pse Montale Starry Nights është bërë sinonim i luksit dhe sofistikimit.

Referencat specifike

Montale Starry Nights EDP...

13 000 Lekë