Montale Crazy in Love EDP (W)

13 000 Lekë

Montale Crazy in Love, një nga fragrancat më të reja nga Montale, e hedhur në treg në vitin 2021.

Frymëzuar nga emocionet e mrekullueshme të mbretërisë  Montale, kjo aromë hapet drejt misterit dhe mrekullisë me trëndafilat e egër, gjethet e manushaqes, shafranin dhe qelibarin intensiv.

Duke kombinuar akordet e sheqerit kaf, të mbushur me ngrohtësinë sensuale të vaniljes - për të krijuar atë aromë që do t'ju ngrohë shpirtin.

I pasur me kontrast, ëndërrues në qetësinë e tij, Crazy in Love do t'ju sjellë energji dhe pasion në jetën tuaj.

Let the compliments flow!

Referencat specifike

Montale Crazy in Love EDP (W)

13 000 Lekë