Lattafa Confidential Platinum (Man)

4 900 Lekë

 Prezantimi i Lattafa Confidential Platinum: Një eliksir i përjetshëm i sofistikimit 

Shënimet kryesore: Një prelud i freskët dhe pikant 

Nisni një udhëtim emocionues me përzierjen gjallëruese të:

- Agrumet

- Selvi

- Bergamot

- Piper i zi

Shënimet e mesme: Një eksplorim i nuancuar

Përjetoni thellësinë e karakterit me:

- Shënime deti

- Olibanum

- Shënime Woodsy

Shënimet bazë: Një përfundim magjepsës dhe tokësor 

Zhyt veten në joshjen e parezistueshme të:

- Ambergris

- Musk

- Labdan

- Myshk

Performancë e pakrahasueshme, prani e qëndrueshme 

Lattafa Confidential Platinum krenohet me jetëgjatësi dhe projeksion të jashtëzakonshëm, duke ju siguruar që të lini një përshtypje të qëndrueshme kudo që të shkoni. Përzierja e saj unike e notave evoluon gjatë gjithë ditës, duke reflektuar natyrën e shumëanshme të zotëriut modern.

Paketime elegante për individin e zgjuar 

I paraqitur në një shishe të hijshme dhe të sofistikuar, Lattafa Confidential Platinum nxjerr një elegancë të nënvlerësuar. Dizajni i tij minimalist pasqyron shijen e rafinuar të njeriut modern që vlerëson stilin dhe përmbajtjen.

Përqafoni thelbin e Platinumit Konfidencial Lattafa

Ngritni rutinën tuaj të kujdesit me Lattafa Confidential Platinum, një aromë që mishëron forcën, sofistikimin dhe elegancën e përjetshme. Qoftë për një rast zyrtar apo veshje të përditshme, Lattafa Confidential Platinum është plotësuesi i përsosur për sjelljen tuaj të sigurt. Përjetoni joshjen e Lattafa Confidential Platinum dhe lini një përshtypje të qëndrueshme kudo që të shkoni.

Referencat specifike

Lattafa Confidential...

4 900 Lekë