Salvatore Ferragamo Intense Leather EDP (man)

  8 500 Lekë

  Intense Leather, fragranca e re nga Salvatore Ferragamo, për mashkullin modern, që ka zbuluar forcën dhe vlerat e veta.
  Një fragrancë e freskët që hapet me notat e mandarinit dhe piperit të kuq, të përziera me notat e sherebelës Sclarea. Zemra e parfumit krijohet nga kombinimi i notave të mollës e kombinuar me lulet e Irisit dhe miskun.
  Mbyllja e parfumit karakterizohet nga notat e forta te lëkurës, prej së cilës merr edhe emrin parfumi.

  8052464890705

  Referencat specifike

  Salvatore Ferragamo Intense...

  8 500 Lekë