Dolce & Gabbana - Pour Homme EDT (man)

  11 800 Lekë

  Kudo që të jeni, lini pas një gjurmë elegante dhe stili perfekt, tipike për mashkullin Italian. EDT Dolce & Gabbana Pour Homme në mënyrë të besueshme kujdeset për të. Disa pika të këtij parfumi aromatik fougère janë të mjaftueshme për t'ju dhënë vëmëndjen e duhur.

  Parfum aromatik fougère i cili mishëron forcën dhe delikatesën e mashkullit. Parfum klasik mashkullor nga Dolce & Gabbana.

  Let the compliments flow!

  Referencat specifike

  Dolce & Gabbana - Pour...

  11 800 Lekë