Carolina Herrera - 212 VIP Black Red EDP (man)

  9 800 Lekë

  VIP Black Red, një fragrancë e re për meshkuj, e hedhur në treg në 2020. Parfumi bën pjesë në kategorinë e parfumeve drusore por i kombinuar edhe me aromat e errëzave.

  Hapja e fragrancës karakterizohet nga notat e pimentos, kardamonit dhe xhinxherit, të ndjekura nga asenzio që e vetme përbën zemrën e kësaj fragrance. Në mbyllje të parfumit janë përdorur notat e drurit guaiaço dhe notat e lëkurës, për ti dhënë intensitet dhe forcë aromës.

  Referencat specifike

  Carolina Herrera - 212 VIP...

  9 800 Lekë