Bvlgari - Man Wood Neroli EDP (man)

  10 300 Lekë

  Përdorja e Bvlgari Man Wood Neroli Eau de Parfum për meshkuj do të jetë për ju si të arratiseni në zemrën e natyrës. Lëreni jetën dinamike dhe zhurmën stresuese të qytetit dhe qëndroni të përqendruar në atë që ka vërtet rëndësi. Aroma e agrumesh dhe drusore. Zgjedhja ideale për një aventurier trim.

  Parfum i përshtatshëm për përdorim të përditshëm.

  Bvlgari
  783320403897

  Referencat specifike

  Bvlgari - Man Wood Neroli...

  10 300 Lekë