Burberry - Mr. Burberry EDT (man)

  8 900 Lekë

  Zbuloni vetveten. Burberry Mr. Burberry është frymëzuar nga Londra dhe pasqyron kontrastet e shumta të këtij metropoli. Është klasik dhe modern në të njëjtën kohë. I veçantë edhe sensual. Elegant por edhe rebel. Aromë elegante pej druri për çdo rast e cila thekson në mënyrë të përkryer personalitetin tuaj. Përbërje aromatike shumë mashkullore dhe tërheqëse.

  Përbërja e parfumit:

  Para së gjithash, ju do të ndjeni aromën freskuese të grejpfrutit, e cila nënvizohet nga kardamomi aromatik dhe nenexhiku. Më pas, do të ndjeni kombinimin e akordeve të shënuara me arrë moskate dhe livando, gjethe thupre dhe kedrin tërheqës. Mbyllja shumë mashkullore dhe sensual i jepet parfumit nga kombinimi i vazhdueshëm i vetiverit dhe myshkut të lisit, gjithashtu edhe prej notave të ngrohta të qelibarit, guajakut dhe drurit të sandalit.

  Burberry

  Referencat specifike

  Burberry - Mr. Burberry EDT...

  8 900 Lekë