Amouage - Bracken Man EDP (M)

  22 500 Lekë

  Amouage  Bracken Man

  Fragrancë aromatike për meshkuj e hedhur ne treg në vitin 2016.

  Notat e hapjes janë karafili, selvia, livando, myshku, limoni dhe bergamoti; notat e zemrës janë barbarozë, druri i kedrit, kanellë dhe dru sandali, ndersa mbyllja e parfumit: Patchouli dhe Misku.

  Amouage

  Referencat specifike

  Amouage - Bracken Man EDP (M)

  22 500 Lekë