Yves Saint Laurent - Y Le Parfum (man)

  12 000 Lekë

  E hedhur në treg në vitin 2021, Y Le Parfum, është një nga fragrancat më të reja nga YSL. Fragranca vjen në versionin më intens dhe më të këndshëm të parfumeve të mëparshëm Y EDT dhe Y EDP.
  Një nga parfumet më të mirë dhe më të vlerësuar. Nëqoftëse se keni provuar versionet EDT dhe EDP me versjonin e ri Y Le Parfum do të gjeni fragrancën ideale.

  Parfumi hapet me notat e kombinuara frutore të mollës, pompelmos dhe xhinxherit. Në zemër të fragrancës janë kombinuar notat floreale të salvias dhe livandos. Mbyllja e parfumit bëhet intense dhe sensuale falë kombinimit të notave drusore të drurit të kedrit dhe patchoulit me akordet e fasules tonka dhe olibanos.

  Referencat specifike

  Yves Saint Laurent - Y Le...

  12 000 Lekë