Yves Saint Laurent Y EDP (M)

10 900 Lekë
Vëllimi
  • 60 ml
Sasia
1
out of stock

Simfonia harmonike e Yves Saint Laurent Y: Zbulimi i notave të parfumeve

Në fushën e aromave, Yves Saint Laurent është vendosur si një markë ikonë, e njohur për aromat e saj kreative dhe magjepsëse. Një kryevepër e tillë nuhatëse është Yves Saint Laurent Y, një aromë që gërsheton një përrallë shqisore elegance dhe joshjeje. Në këtë artikull, ne do të eksplorojmë përbërjen e ndërlikuar të Yves Saint Laurent Y, duke ndarë notat e tij të sipërme, të mesme dhe bazë për të zbuluar sekretet pas aromës së tij të parezistueshme.

Preludi: Shënimet kryesore

Çdo udhëtim i aromës fillon me shpërthimin fillestar të aromave, shpesh të referuara si notat kryesore. Këta elementë kalimtarë por vendimtarë vendosin skenën për aventurën nuhatëse që pason.

1. Mollë

Akti i hapjes së Yves Saint Laurent Y është zbukuruar nga aroma e freskët dhe me shije frutash e mollëve. Imagjinoni të kafshoni një mollë krejtësisht të pjekur - kjo është ndjesia e këndshme që japin këto nota të larta. Është një fillim i freskët dhe gjallërues që tërheq vëmendjen tuaj.

2. Xhenxhefil

Plotësimi i ëmbëlsisë së mollës është pikante e xhenxhefilit. Përfshirja e xhenxhefilit shton një kthesë të ngrohtë dhe pak ekzotike në aromën, duke e bërë atë intriguese dhe tërheqëse.

3. Bergamot

Bergamot, me aromën e tij të ndritshme dhe agrume, shton një rreze dielli mesdhetare në notat e sipërme. Ofron një cilësi të këndshme dhe ngritëse, duke balancuar në mënyrë të përsosur ëmbëlsinë e mollës dhe ngrohtësinë e xhenxhefilit.

Rrahjet e Zemrës: Notat e Mesme

Ndërsa aroma qetësohet, ne kalojmë në zemrën e Yves Saint Laurent Y, ku shpaloset karakteri i vërtetë i aromës.

4. Sherebelë

Sherebela, me profilin e saj barishtor dhe aromatik, zë vendin qendror në notat e mesme. Ajo sjell një ndjenjë të sofistikimit dhe thellësisë së aromës, që të kujton një kopsht të harlisur bimor.

5. Manaferrat e dëllinjës

Kokrrat e dëllinjës, të njohura për aromën e tyre të freskët dhe pak pikante, i bashkohen ansamblit të notave të mesme. Ata mbushin një ndjenjë vitaliteti dhe energjie, duke krijuar një kontrast intrigues me sherebelën bimore.

6. Geranium

Geranium i jep një nuancë delikate lules Yves Saint Laurent Y. Është një element delikat por domethënës që rrethon zemrën e aromës, duke shtuar një prekje elegance dhe hiri.

Finalja e Madhe: Shënime bazë

Notat bazë të Yves Saint Laurent Y i japin aromës fuqinë e saj të qëndrueshme dhe përshtypjen e paharrueshme.

7. Amberwood

Amberwood, me aromën e tij të ngrohtë dhe drunore, formon themelin e aromës. Ajo kullon elegancë dhe maskulinitet, duke lënë një gjurmë të qëndrueshme dhe magjepsëse.

8. Fasulja Tonka

Fasulja Tonka i shton një dimension të ëmbël dhe kremoz notave bazë. Aroma e tij e pasur dhe rehatuese rrit thellësinë e përgjithshme të Yves Saint Laurent Y, duke krijuar një përzierje joshëse dhe harmonike.

9. Kedri

Druri i kedrit, me aromën e tij prej druri dhe prej dheu, i shton përbërjes një prekje sofistikimi. Është si një shtyllë e fortë që mbështet strukturën e aromës.

10. Vetiver

Vetiver kontribuon në një notë të tymosur dhe tokësore në bazë, duke shtuar kompleksitet dhe një nuancë misteri në aromë.

11. Olibanum

Olibanum, i njohur gjithashtu si temjan, i shton një cilësi rrëshirë dhe pak tymuese Yves Saint Laurent Y. Është nota e fundit që mbetet, duke lënë një përshtypje elegance të përjetshme.

Yves Saint Laurent Y është një simfoni aromash që fillon me një shpërthim freskie, evoluon në një zemër komplekse dhe tërheqëse dhe lë një përshtypje të qëndrueshme me bazën e saj të thellë dhe harmonike. Ai mishëron thelbin e maskulinitetit dhe sofistikimit modern.

FAQ (Pyetjet e bëra më shpesh)

Sa zgjat aroma e Yves Saint Laurent Y?

Yves Saint Laurent Y është i njohur për jetëgjatësinë e tij, zakonisht zgjat 6 deri në 8 orë në lëkurë.

A është Yves Saint Laurent Y i përshtatshëm për veshje të përditshme?

Po, aroma e tij e gjithanshme dhe e balancuar mirë e bën atë të përshtatshëm si për përdorim të përditshëm ashtu edhe për raste të veçanta.

Referencat specifike

Yves Saint Laurent Y EDP (M)

10 900 Lekë