Versace Dylan Blue Pour Homme EDT (M)

9 300 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
0
out of stock

Forcë, dhe pasion. Versace Dylan Blue Pour Homme i evokon të gjitha këto tek ju. Një aromë me karakter dhe plot individualitet, e cila rrezaton tone joshëse mesdhetare. Aromë shumë e veçantë me akorde uji për një mashkull sa të fortë aq edhe të ndjeshëm por gjithmonë vetvetja. Prezantuar për herë të parë në 2016.

Përbërja e aromës:

Vetë prezantimi i aromës Versace Dylan Blue është thelbi i Mesdheut. Këtu mbizotërojnë tone të konsiderueshme uji, të cilat plotësojnë esencat e agrumeve të grejpfrutit dhe bergamotit kalabrez, si dhe akordet pak të drunjta të gjetheve të pemës së fikut. Do të ndjeni një kombinim të ambroksianit prej kadifeje, papirusit të butë drusor me tonet e mjaltit dhe patchulit. E gjithë kjo e përzier me akordet e piperit të zi. Temjani pikant me një prekje tymi, misku sensual dhe shafrani i rrallë do t’ju ​​lërë të kuptoni se është një përbërje plot pasion dhe maskulinitet.

Let the compliments flow!

Versace

Referencat specifike

Versace Dylan Blue Pour...

9 300 Lekë