Tom Ford - Noir Extreme EDP (man)

  17 000 Lekë

  Notat e hapjes janë karafili, selvia, livando, myshku, limoni dhe bergamoti; notat e zemrës janë barbarozë, druri i kedrit, kanellë dhe dru sandali, ndersa mbyllja e parfumit: Patchouli dhe Misk.

  Tom Ford

  Referencat specifike

  Tom Ford - Noir Extreme EDP...

  17 000 Lekë