Roberto Cavalli Uomo EDT (M)

7 500 Lekë

Fragrancë orientale, ideale për përdorim të përditshëm, për punë, për një shëtitje me shoqërinë por edhe për një mbrëmje romantike me partneren tuaj.

Notat e hapjes karakterizohen nga aroma e luleve te vjollcës së zezë dhe zaferanos. Në notat e zemrës mbizotëron mjalti dhe në mbyllje notat drusore të Patchoulit, cedros dhe fasules Tonka.

Let the compliments flow!

Referencat specifike

Roberto Cavalli Uomo EDT (M)

7 500 Lekë