Hugo Boss Deep Red EDP

5 900 Lekë
Vëllimi
  • 50 ml
  • 90 ml
Sasia
2
out of stock

Hugo Boss Deep Reed

Hugo Boss Deep Reed është shumë femëror, tërheqës, i butë, sensual dhe jo shumë i fortë për të bezdisur të tjerët. Në fillim ndihen manat, më pas mbizotëron vanilja. Aroma mbas disa orësh bëhet shumë delikate dhe e sofistikuar. Një aromë për të gjitha femrat.

Let the compliments flow!

Hugo Boss

Referencat specifike

Hugo Boss Deep Red EDP

5 900 Lekë