• Në ofertë!
  • -700 Lekë
  • Ruaj 700 Lekë

Versace Crystal Noir EDP (W)

11 000 Lekë
11 700 Lekë
Vëllimi
  • 90 ml
Sasia
17
out of stock

Crystal Noir, një eksperiencë e jashtëzakonshme, që do dëshirosh ta ripërsëritësh. Fragrancë që të mbështjell me një vello dhe ledhaton ndjenjat tuaja, duke ju dhuruar një kenaqësi të veçantë juve dhe personave që ju rrethojnë.

Ideal për ditët e ftohta!

Fragranca hapet me notat pikante të piperit, xhinxherit dhe kardamonit. Në zemër janë kombinuar notat floreale të peonias dhe luleve të portokallit me notat e arrës së kokosit. Mbyllja e fragrancës është intense dhe sensuale falë përdorimit të miskut, qelibarit dhe drurit të sandalit.

Versace

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Versace Crystal Noir EDP (W)

11 700 Lekë 11 000 Lekë