3 articles in the category Perfumers

 • Alberto Morillas
  Published : 11-06-24 | Categories : Perfumers
  star
  star
  star
  star
  star

  Alberto Morillas, i lindur në Siviglia në vitin 1950, është një nga mjeshtrat e parfumerisë.Me më shumë se 400 parfume të krijuar, Alberto Morillas është krijuesi i shumë parfumeve që kanë bërë h [...]

 • Dominique Ropion
  Published : 11-06-24 | Categories : Perfumers
  star
  star
  star
  star
  star

  Dominique Ropion është një parfumier Francez, krijuesi i shumë fragrancave që kanë bërë historinë e botës së parfumeve.Ashtu si një fustan, një aksesor, një xhevahir i mrekullueshëm, edhe parfumi [...]

 • Anne Flipo
  Published : 11-06-24 | Categories : Perfumers
  star
  star
  star
  star
  star

  Ndërtimi i një arome kërkon mjeshtëri, frymëzim dhe imagjinatë. Mbajtja e një parfumi është një gjest i domosdoshëm i përditshëm që ndihmon për të përcaktuar identitetin tonë. Por ne, pothuajse a [...]