• -10%
  • Save 10%

Calvin Klein Euphoria for Women EDP (W)

ALL7,110
ALL7,900
Vëllimi
  • 100 ml
Quantity
1
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Fragrancë floreale e kombinuar me notat e frutave. E hedhur në treg në 2005, Euphoria është një parfum tejet sensual, i dedikuar për femrat me një shpirt të lirë.

Parfumi hapet me notat e shegës, lampone, fruta pasjoni dhe hurma (kaki). Zemra floreale e parfumit përbëhet nga orkidea, loto dhe champaca. Një mbyllje të veçantë ja jep kësaj fragrance kombinimi i pasur i notave drusore me ato floreale, ku kombinohen notat e drurit te moganos dhe patchoulit me ambra, myshkun dhe vjollcën.

Fragrancë ideale për përdorim të përditshëm.

Calvin Klein

Specific References

You might also like

Calvin Klein Euphoria for...

ALL7,900 ALL7,110