• -10%
  • Save 10%

Calvin Klein Euphoria EDP (W)

ALL7,110
ALL7,900
Vëllimi
  • 100 ml
Quantity
5

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Fragrancë floreale e kombinuar me notat e frutave. E hedhur në treg në 2005, Euphoria është një parfum tejet sensual, i dedikuar për femrat me një shpirt të lirë.

Parfumi hapet me notat e shegës, lampone, fruta pasjoni dhe hurma (kaki). Zemra floreale e parfumit përbëhet nga orkidea, loto dhe champaca. Një mbyllje të veçantë ja jep kësaj fragrance kombinimi i pasur i notave drusore me ato floreale, ku kombinohen notat e drurit te moganos dhe patchoulit me ambra, myshkun dhe vjollcën.

Fragrancë ideale për përdorim të përditshëm.

Calvin Klein

Specific References

You might also like

Calvin Klein Euphoria EDP (W)

ALL7,900 ALL7,110