• -20%
  • Ruaj 20%

Zilli Cachemire Noir EDP (M)

9 600 Lekë
12 000 Lekë

Zilli Cachemire Noir, Shënime të zbuluara: Një Simfoni Parfumesh

Adhuruesit e parfumit e kuptojnë rëndësinë e notave në një aromë. Janë akordet muzikore që kompozojnë një simfoni, duke krijuar një kryevepër shqisore. Në fushën e aromave të shkëlqyera, Zilli Cachemire Noir spikat si një përbërje magjepsëse. Le të thellohemi në udhëtimin e nuhatjes, duke eksploruar notat e sipërme, të mesme dhe bazë që e bëjnë këtë parfum një kënaqësi nuhatëse.

Notat e sipërme: Kanella Ceylon dhe Ylang-Ylang

Kanella Ceilon: Një erëz elegance

Zilli Cachemire Noir hapet me aromën tërheqëse të kanellës Ceylon. E njohur për karakterin e saj të ëmbël dhe të ngrohtë, kjo notë e lartë i shton një prekje të sofistikimit aromës. Imagjinoni një erë të butë që mban pëshpëritje kanelle, duke krijuar një ndjenjë të menjëhershme joshjeje.

Ylang-Ylang: Shkëlqim lulesh

Plotësimi i kanellës është përqafimi me lule i Ylang-Ylang. Me aromën e tij të ëmbël, ekzotike dhe pak frutash, Ylang-Ylang prezanton një shtresë shkëlqimi lulesh në parfum, duke vendosur skenën për eksperiencën e shpalosur të nuhatjes.

Notat e mesme: Vanilje Absolute, Labdanum dhe Rrënja Orris

Vanilje Absolute: Elegancë e ëmbël

Ndërsa aroma zhvillohet, notat e zemrës marrin jetë me përfshirjen e Vanilla Absolute. Ky përbërës sjell një ndjenjë elegance të ëmbël, duke e mbështjellë përdoruesin me një aromë komode dhe luksoze. Është zemra e aromës, që rezonon me ngrohtësi dhe thellësi.

Labdanum: Charm rrëshirë

Labdani, me hijeshinë e tij rrëshirë dhe si qelibar, pasuron më tej notat e mesme. Aspektet e tij komplekse, të ëmbla dhe të drunjta kontribuojnë në thellësinë e përgjithshme të Zilli Cachemire Noir, duke krijuar një aromë që është magjepsëse dhe e qëndrueshme.

Orris Root: Sofistikimi tokësor

Orris Root, me karakterin e saj prej dheu dhe pluhur, i shton një prekje të sofistikimit thelbit të parfumit. Kjo notë rrit përbërjen e përgjithshme, duke sjellë thellësi dhe kompleksitet që mbeten në lëkurë, duke e bërë çdo takim të paharrueshëm.

Notat bazë: dru sandali, benzoinë dhe mirrë

Druri i sandalit: Qetësi e përjetshme

Notat bazë ankorojnë aromën dhe druri i sandalit zë qendër të vëmendjes me praninë e tij të përjetshme dhe të qetë. I njohur për nuancat e tij drusore, kremoze dhe pak të ëmbla, druri i sandalit kontribuon në jetëgjatësinë e parfumit dhe jep një ndjenjë qetësie.

Benzoin: Përqafim me rrëshirë të ngrohtë

Benzoin, me përqafimin e tij të ngrohtë dhe rrëshirë, shton një element ngushëllues në bazë. Ky shënim rrit pasurinë e përgjithshme të Zilli Cachemire Noir, duke krijuar një atmosferë mbështjellëse që zgjat, duke lënë një përshtypje të pashlyeshme.

Myrrh: Tone tokësore

Plotësimi i simfonisë së notave bazë është Mirra, e njohur për tonet e saj tokësore dhe balsamike. Ky element i shton thellësi dhe mister aromës, duke e bërë atë një udhëtim nuhatës që shpaloset me kalimin e kohës.

Arti i përzierjes së parfumeve

Në krijimin e Zilli Cachemire Noir, parfumerët kanë zotëruar artin e përzierjes. Çdo notë është zgjedhur me kujdes dhe e kombinuar në mënyrë harmonike, duke krijuar një aromë që është më e madhe se shuma e pjesëve të saj. Është një testament për ekspertizën dhe kreativitetin që shkon në krijimin e një parfumi luksoz.

Zilli Cachemire Noir: Një udhëtim ndijor

Aplikimi i Zilli Cachemire Noir është i ngjashëm me fillimin e një udhëtimi ndijor. Aroma evoluon në lëkurë, duke zbuluar aspekte të ndryshme me kalimin e kohës. Notat e sipërme kërcejnë me delikatesë, duke i lënë vendin notave të zemrës që mbeten dhe së fundi, notat bazë lënë një përshtypje të qëndrueshme. Nuk është thjesht një parfum; është një përvojë.

Parfumi dhe përmirësimi i humorit

Përtej joshjes së saj nuhatëse, Zilli Cachemire Noir ka fuqinë për të përmirësuar humorin. Aromat janë të lidhura ngushtë me emocionet tona dhe ky parfum, me notat e tij të kuruara me kujdes, ka aftësinë të lartësojë dhe të frymëzojë. Qoftë i veshur për një rast të veçantë apo si kënaqësi e përditshme, ai shton një prekje luksi në çdo moment.

Prapa skenave: Krijimi i Zilli Cachemire Noir

A keni menduar ndonjëherë për procesin krijues që qëndron pas një arome kaq luksoze? Parfumerët e Zilli bashkojnë një pasuri njohurish, kreativiteti dhe një angazhim të pakompromis ndaj cilësisë. Procesi përfshin marrjen e përbërësve më të mirë në nivel global dhe përzierjen e tyre të përpiktë për të krijuar një aromë që përcakton sofistikimin.

Zilli

Referencat specifike

Zilli Cachemire Noir EDP (M)

12 000 Lekë 9 600 Lekë