Tiziana Terenzi Kirke Extrait de Parfum (unisex)

18 000 Lekë

Një tjetër fragrancë e veçantë, unisex, nga Tiziana Terenzi. Extrait de Parfum Kirkè është hedhur në treg në vitin 2015 dhe parfumieri pas kësaj fragrance është Paolo Terenzi.

Parfumi hapet me notat frutore të frutave të pasionit, mjedrës, pjeshkës, dardhës, ribesit dhe rërës. Në zemër të parfumit mbizotërojnë të vetme notat e zambakut të luginës. 

Në mbyllje do ndihen fuqishëm akordet drusore të sandalit, patchoulit, miskut dhe vaniljes.

Kirkè Extrait de Parfum nga Tiziana Terenzi, ju garanton cilësi, aromë unike dhe intensitet të lartë.

Referencat specifike

Tiziana Terenzi Kirke...

18 000 Lekë