• New

Montale - Arabians Tonka EDP (Unisex)

14 000 Lekë

Arabians Tonka nga Montale, një parfum i veçantë, i krijuar për të apasionuarit e parfumeve të rralla.
I hedhur në treg në vitin 2019, Arabians Tonka është një Best seller i fragrancave Montale, më i kërkuari në treg.
Fragranca hapet me kombinimin e veçantë të akordeve të zaferanos dhe bergamotit, të ndjekura në zemër nga notat e drurit të agar (oud) dhe trëndafilit bullgar.
Në mbyllje gjejmë notat e qelibarit, fasules tonka, myshkut të bardhë dhe panxharit të sheqerit.

Let the compliments flow!

Referencat specifike

Montale - Arabians Tonka...

14 000 Lekë