Mancera Hindu Kush EDP (unisex)

13 000 Lekë

Edhe pse ka marrë emrin nga vargmali i bukur Hindu Kush, që kalon midis Pakistanit dhe Afganistanit, kjo aromë është frymëzuar gjithashtu nga tymi jeshil dhe rrëshira i një lloji legjendar të inçenso.

Mancera Hindu Kush është një aromë orientale, e pasur me erëza intensive që do t'ju ngrejë menjëherë humorin dhe do t'ju sjellë lumturi!

Hindu Kush është një kombinim i veçantë i elementeve orientale, duke lënë gjurmë të fortë hipnotike dhe sensuale.

Me nota të sipërme pikante, akorde të tymosura temjani dhe labdani, të zbukuruar nga prania e vajit esencial të kanabisit, që gradualisht kthehet në një përqafim të ngrohtë qelibari. Në bazë i lë vendin toneve të drurit dhe vaniljes.

Let the compliments flow!

Referencat specifike

Mancera Hindu Kush EDP...

13 000 Lekë