Lattafa Najdia EDP (unisex)

4 900 Lekë

Prezantimi i Eau de Parfum Lattafa Najdia: Një udhëtim freskues i agrumeve dhe erëzave

Shënimet kryesore:

- Limoni: I ndritshëm dhe i shijshëm, duke dhënë një shpërthim gjallërues të agrumeve.

- Kanella: E ngrohtë dhe pikante, duke shtuar një nuancë emocioni.

- Mollë: E freskët dhe e ëmbël, duke rritur freskinë e frutave.

- Lemongrass: bimor dhe limoni, duke siguruar një kthesë unike aromatike.

- Bergamot: I freskët dhe ngritës, duke plotësuar notat e sipërme të agrumeve.

Shënimet e mesme:

- Shënime ujore: Të lehta dhe freskuese, duke krijuar një ndjesi të freskët dhe ujore.

- Livando: Aromatike dhe qetësuese, duke shtuar një prekje elegance lulesh.

- Kardamom: pikant dhe i ngrohtë, duke kontribuar në një kompleksitet të sofistikuar.

- Rozmarina: bimore dhe e freskët, duke rritur thellësinë aromatike të aromës.

Shënimet bazë:

- Musk: I butë dhe sensual, duke siguruar një bazë të qëndrueshme dhe intime.

- Qelibar: E ngrohtë dhe rrëshirë, duke shtuar një pasuri të thellë, tërheqëse.

- Druri i sandalit: I lëmuar dhe me dru, duke ofruar një bazë të sofistikuar dhe tokëzuese.

- Kedri: I fortë dhe tokësor, duke kontribuar në një përfundim të fortë dhe natyral.

- Duhani: I pasur dhe i tymosur, duke shtuar një prekje luksoze dhe të veçantë.

Përjetoni freskimin:

Lattafa Najdia Eau de Parfum është një aromë dinamike që balancon me profesionalizëm agrumet e ndritshme dhe erëzat e ngrohta me nota të ftohta, freskuese dhe nuanca të thella drusore. Udhëtimi i aromës fillon me një përzierje gjallëruese të limonit, kanellës, mollës, barit të limonit dhe bergamotit, duke krijuar një hyrje të gjallë dhe emocionuese.

Ndërsa aroma zhvillohet, zemra zbulon një përzierje të ftohtë dhe aromatike notash ujore, livando qetësuese, kardamom pikante dhe rozmarine të freskët. Ky kombinim i shton një kompleksitet të sofistikuar dhe një thellësi freskuese aromës.

Notat bazë ofrojnë një bazë të ngrohtë dhe sensuale, me myshk të butë dhe qelibar të pasur duke krijuar një pasuri tërheqëse dhe të qëndrueshme. Druri i lëmuar i sandalit dhe kedri i fortë ofrojnë një fund me tokëzim, me dru, ndërsa prekja luksoze e duhanit shton një joshje të veçantë dhe të tymosur.

I gjithanshëm dhe tërheqës:

Lattafa Najdia është një aromë e gjithanshme dhe magjepsëse, e përsosur për çdo rast. Përzierja e tij e hollë e agrumeve, erëzave dhe notave të drurit siguron një prani freskuese dhe të sofistikuar që bie në sy. Pavarësisht nëse jeni duke shkuar në një takim pune ose jeni duke shijuar një ditë të rastësishme jashtë, aroma freskuese dhe tërheqëse e Najdias do të lërë një përshtypje të qëndrueshme. Përqafoni elegancën dinamike të Lattafa Najdia dhe lëreni aromën e saj të gjallë t'ju shoqërojë gjatë gjithë ditës, duke krijuar një përvojë të paharrueshme nuhatjeje.

Lattafa

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Lattafa Najdia EDP (unisex)

4 900 Lekë