Lattafa Emeer EDP (unisex)

9 900 Lekë

Prezantimi i Lattafa Emeer: ​​Një Udhëtim magjepses arome

Shënimet kryesore: Freski gjallëruese

Emeer e fillon udhëtimin e tij nuhatës me një shpërthim freskues të:

- Bergamot

- Klari Sage

- Limon

- Manaferrat e dëllinjës

Notat e mesme: Elegancë e rafinuar

Duke kaluar me hijeshi, Emeer zbulon zemrën e tij, të përbërë nga:

- Druri i sandalit

- Çaj i bardhë

- Olibanum

- Kardamom

Shënimet bazë: Përshtypjet e qëndrueshme

Emeer lë një gjurmë magjepsëse me notat e tij bazë të qëndrueshme të:

- Ambergris

- Druri i kedrit

- Patçuli

- Kashmeran

Përjetoni luksin e Emeer

E krijuar për të mahnitur dhe magjepsur, Emeer nga Lattafa është më shumë se thjesht një aromë; është një deklaratë e pasurisë dhe ndjenjes. Me notat e tij të zgjedhura me përpikëri dhe përzierjen e përsosur, Emeer siguron jetëgjatësi dhe silazh, duke lënë një përshtypje të qëndrueshme kudo që të shkoni. Ngrini praninë tuaj dhe kënaquni me joshjen e Emeer sot.

Lattafa

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Lattafa Emeer EDP (unisex)

9 900 Lekë