• New

Lattafa Awraq Al Oud EDP (unisex)

4 900 Lekë

Prezantimi i Ujit të Parfumit Lattafa Awraq Al Oud: Një simfoni luksoze e erëzave, elegancës lulesh dhe pyjeve të ngrohta

Shënimet kryesore:

- Arrëmyshk: I ngrohtë dhe pikant, duke ofruar një hyrje tërheqëse dhe aromatike.

- Oud: I pasur dhe ekzotik, duke ofruar një thelb të thellë, të tymosur dhe luksoz.

- Kanella: E ëmbël dhe pikante, duke shtuar një prekje ngrohtësie dhe intrigash.

Shënimet e mesme:

- Trëndafili: klasik dhe romantik, duke dhënë një elegancë të përjetshme lulesh.

- Qelibar: I ngrohtë dhe rrëshirë, duke rritur aromën me një thellësi të artë.

Shënimet bazë:

- Oud: Tepër e pasur dhe e tymosur, duke përforcuar aromën me një prani të fuqishme dhe të pasur.

- Druri i sandalit: I lëmuar dhe kremoz, duke siguruar një bazë druri të sofistikuar.

- Vanilje: E butë dhe e ëmbël, duke shtuar një ngrohtësi ngushëlluese dhe të qëndrueshme.

Përjetoni elegancën:

Lattafa Awraq Al Oud Eau de Parfum është një aromë luksoze dhe magjepsëse që ndërthur me mjeshtëri notat pikante, elegancën e luleve dhe nuancat e ngrohta të drurit. Udhëtimi i aromës fillon me një përzierje tërheqëse dhe aromatike të arrëmyshkut dhe kanellës, të cilat plotësohen bukur nga pasuria e thellë dhe e tymosur e udit. Kjo hapje e fuqishme shtron skenën për një përvojë vërtet të pasur.

Ndërsa aroma evoluon, zemra zbulon një buqetë romantike me trëndafil klasik, të kombinuar me thellësinë e ngrohtë dhe rrëshirë të qelibarit. Ky kombinim i shton një shtresë elegante dhe të sofistikuar aromës, duke rritur kompleksitetin dhe joshjen e saj.

Notat bazë ofrojnë një bazë të ngrohtë dhe të qëndrueshme, me pasurinë intensive të udit dhe kremin e lëmuar të drurit të sandalit duke krijuar një bazë luksoze dhe tokëzuese. Vanilja e butë dhe e ëmbël shton një ngrohtësi ngushëlluese që qëndron bukur në lëkurë, duke siguruar një përvojë aromash të qëndrueshme dhe të paharrueshme.

I gjithanshëm dhe i pasur:

Lattafa Awraq Al Oud është perfekte për çdo rast, pavarësisht nëse është një mbrëmje e veçantë apo një kënaqësi e përditshme. Përzierja e tij e hollë e notave pikante, lulesh dhe druri siguron një prani të sofistikuar dhe magjepsëse që bie në sy. Përqafoni joshjen e pasur të Lattafa Awraq Al Oud dhe lëreni aromën e saj magjepsëse t'ju shoqërojë gjatë gjithë ditës, duke lënë një përshtypje të qëndrueshme kudo që të shkoni.

Lattafa

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Lattafa Awraq Al Oud EDP...

4 900 Lekë