Hamidi Dahab EDP (unisex)

4 900 Lekë

Prezantimi i Hamidi Dahabit: Një eliksir i Artë i Elegancës

Shënimet kryesore: Një shpërthim freskie ekzotike

Nisni një udhëtim të pasurisë me përzierjen e gjallë të:

- Liçi

- Raven

- Bergamot

Notat e mesme: Harmonia e luleve

Përjetoni përqafimin delikat të:

- Trëndafili turk

- Bozhure

- Vanilje Musk

Shënimet bazë: Një rezonancë sensuale 

Zhyt veten në joshjen magjepsëse të:

- Kashmeran

- Vetiver Haitian

- Temjan

- Kedri

 Performancë e pakrahasueshme, luks i qëndrueshëm 

Hamidi Dahab krenohet me një prani të qëndrueshme që magjeps shqisat nga agimi deri në muzg. Përbërja e saj e punuar me kujdes siguron një përvojë aromash që lë një përshtypje të qëndrueshme.

Paketime elegante për individin e zgjuar 

I paraqitur në një shishe të zbukuruar me sofistikim, Hamidi Dahab pasqyron shijen e rafinuar të atyre që vlerësojnë gjërat më të bukura në jetë. Dizajni i tij nxjerr luks, duke pasqyruar elegancën e përjetshme të aromës brenda.

Përqafo thelbin e Hamidi Dahabit

Ngritni lart koleksionin tuaj të aromave me Hamidi Dahab, një aromë që mishëron sofistikimin dhe hirin. Qoftë për raste të veçanta apo për veshje të përditshme, Hamidi Dahab është aksesori i përsosur për ata që kullojnë besim dhe stil. Përjetoni joshjen e Hamidi Dahabit dhe zbukurojeni veten në atmosferën e artë të elegancës.

Hamidi

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Hamidi Dahab EDP (unisex)

4 900 Lekë