• New

Asdaaf Durrat Al Oud EDP (unisex)

4 900 Lekë

Prezantimi i Asdaaf Durrat Al Oud: Një simfoni madhështore e elegancës së luleve, qelibarit të ngrohtë dhe oudit të thellë

Shënimet kryesore:

- Jasemini: Sensual dhe ekzotik, jasemini hap aromën me aromën e tij të pasur, dehëse lulesh. Kjo notë e lartë jep një ton elegance dhe sofistikimi, duke ju tërhequr me joshjen e saj të përjetshme.

Shënimet e zemrës:

- Druri i sandalit: I lëmuar dhe kremoz, druri i sandalit shton një thellësi të ngrohtë dhe drunore në zemrën e aromës. Thelbi i saj i sofistikuar rrit kompleksitetin dhe pasurinë e aromës.

- Qelibar: Artë dhe rrëshirë, qelibar ofron një prekje të ngrohtë dhe tërheqëse. Ajo e mbush aromën me një ngrohtësi ngushëlluese, mbështjellëse që balancon bukur notën e sipërme të luleve.

Shënimet bazë:

- Musk: I butë dhe sensual, myshku shton një bazë të qëndrueshme dhe intime. Thellësia e saj delikate siguron që aroma të mbetet bukur në lëkurë.

- Oud: E pasur dhe ekzotike, oud sjell një përfundim të thellë, të tymosur dhe luksoz në aromë. Kjo notë bazë e fuqishme shton një prani të pasur dhe të qëndrueshme.

Përjetoni Madhështinë:

Asdaaf Durrat Al Oud Eau de Parfum është një aromë luksoze që kombinon me mjeshtëri elegancën e luleve, qelibarin e ngrohtë dhe udin e thellë dhe të pasur. Udhëtimi i aromës fillon me aromën sensuale dhe dehëse të jaseminit, duke dhënë një ton elegant dhe të sofistikuar.

Ndërsa aroma zhvillohet, zemra zbulon një përzierje të ngrohtë dhe tërheqëse të drurit të sandalit dhe qelibarit. Thelbi i butë dhe kremoz i drurit të sandalit plotësohet në mënyrë të përkryer nga ngrohtësia e artë e qelibarit, duke krijuar një shtresë të mesme harmonike dhe të pasur.

Notat bazë sigurojnë një bazë të thellë dhe të qëndrueshme, me sensualitetin e butë të myshkut dhe praninë e pasur dhe të tymosur të udit. Ky kombinim siguron që aroma të mbetet bukur në lëkurë, duke lënë një përshtypje të paharrueshme dhe të pasur.

I gjithanshëm dhe tërheqës:

Asdaaf Durrat Al Oud është perfekt për çdo rast, pavarësisht nëse është një ngjarje e veçantë apo veshje e përditshme. Përzierja e tij e hollë e notave të lules, drurit dhe të ngrohta siguron një prani të sofistikuar dhe tërheqëse që bie në sy. Përqafoni joshjen madhështore të Asdaaf Durrat Al Oud dhe lëreni aromën e tij magjepsëse t'ju shoqërojë gjatë gjithë ditës, duke lënë një përshtypje të qëndrueshme kudo që të shkoni.

Asdaaf

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Asdaaf Durrat Al Oud EDP...

4 900 Lekë