• New

Armaf Club De Nuit Man EDT

6 000 Lekë

Prezantimi i Armaf Club De Nuit Man: Një shkrirje e guximshme e agrumeve të freskëta, ngrohtësisë pikante dhe drurit të thellë

Shënimet kryesore:

- Mandarina portokalli: E ndritshme dhe e shijshme, portokalli mandarinë ofron një shpërthim freskues të agrumeve që gjallëron shqisat.

- Grejpfrut: I mprehtë dhe i shijshëm, grejpfruti shton një kthesë energjike dhe të gjallë në hapje.

- Nenexhiku: Ftohtë dhe freskuese, nenexhiku ofron një prekje të freskët dhe gjallëruese që përmirëson notat e agrumeve.

Shënimet e mesme:

- Kanella: E ngrohtë dhe pikante, kanella shton një thellësi ngushëlluese dhe tërheqëse në zemrën e aromës.

- Karafili: I pasur dhe aromatik, karafili sjell një nuancë ëmbël-pikante që plotëson kanellën e ngrohtë.

- Xhenxhefili: I freskët dhe pak i mprehtë, xhenxhefili paraqet një avantazh dinamik dhe stimulues.

- Piper: I guximshëm dhe i zjarrtë, piperi shton një goditje të nxehtësisë, duke intensifikuar thelbin pikant të aromës.

Shënimet bazë:

- Qelibar: I ngrohtë dhe me rrëshirë, qelibar siguron një bazë të pasur dhe mbështjellëse që nxjerr sofistikim.

- Shënime pikante: Një përzierje erëzash të ndryshme që shtojnë kompleksitet dhe ngrohtësi në bazë, duke rritur thellësinë e aromës.

- Notat e drurit: Notat prej dheu dhe me tokëzim, japin një përfundim të lëmuar dhe të sofistikuar.

- Lëkurë: Luksoze dhe sensuale, lëkura prezanton një karakter të thellë dhe të pasur që shton një element të elegancës së ashpër.

- Patçuli: E tokës dhe me myshk, paçuli siguron një bazë të qëndrueshme dhe të fuqishme, duke siguruar që aroma të mbetet e paharrueshme.

Përjetoni guximin:

Armaf Club De Nuit Man Eau de Parfum është një aromë mahnitëse që kombinon me mjeshtëri agrume të freskëta, ngrohtësi pikante dhe nota të thella druri për të krijuar një aromë tërheqëse dhe të sofistikuar. Udhëtimi fillon me një shpërthim të gjallë të portokallit të mandarinës, grejpfrutit dhe nenexhikut, duke formuar një hapje freskuese dhe gjallëruese që tërheq vëmendjen.

Ndërsa aroma zhvillohet, zemra zbulon një përzierje të pasur dhe dinamike të kanellës së ngrohtë, karafilit aromatik, xhenxhefilit të freskët dhe piperit të guximshëm. Kjo bërthamë pikante shton thellësi dhe kompleksitet, duke krijuar një shtresë të mesme tërheqëse dhe stimuluese.

Notat bazë ofrojnë një bazë të ngrohtë dhe të qëndrueshme, me ngrohtësinë e pasur të qelibarit dhe një përzierje notash pikante që rrisin thellësinë e aromës. Notat e drurit prej dheu, lëkura luksoze dhe paçuli i myshkut krijojnë një përfundim të lëmuar dhe të sofistikuar, duke siguruar që aroma të mbetet bukur në lëkurë.

I gjithanshëm dhe tërheqës:

Armaf Club De Nuit Man është perfekt për çdo rast, pavarësisht nëse është një ngjarje e veçantë apo veshje e përditshme. Përzierja e tij e hollë e notave agrume, pikante dhe druri siguron një prani të sofistikuar dhe magjepsëse që bie në sy. Përqafoni joshjen e guximshme të Armaf Club De Nuit Man dhe lëreni aroma e tij magjepsëse t'ju shoqërojë gjatë gjithë ditës, duke lënë një përshtypje të qëndrueshme kudo që të shkoni.

Armaf

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Armaf Club De Nuit Man EDT

6 000 Lekë